Sziasztok!

A Vegan Garden Magyarország, Budapest és tudomásunk szerint a világ első növényi alapon működő ételudvara. A kertben lesz vegán italpult, hamburgeres, pizzás, egytálételes, fagylaltozó, süteményes és mexikói vendéglátós is.
Szeretnénk teret adni hétvégi piacoknak, workshopoknak és sok más egyéb fenntarthatósághoz, veganizmushoz és növényi táplálkozáshoz köthető rendezvénynek.

Udvarunkban jelentős szerepet kap a környezettudatosság és a jótékonyság is.
A Vegan Garden Budapest belvárosának 7. kerületében, a Rácskert udvarában kapott helyet. A Rácskerttel való együttműködés nyomán az italkínálat is követi a veganizmus és növényi fogyasztás elveit. A pult teljes szortimentje, (alkoholos és üdítőital kategóriában) kizárólag állathasználat mentes termékeket sorakoztat fel ezentúl. A kávé is kizárólag növényi tejjel készül a nyitás pillanatától. Köszönjük szépen a Rácskertnek a több hónapos közös munkát.
Nyitás: 2018. június 1.

Ezen az eseményen tartjuk majd az összes eddigi játékunk sorsolását egy sajtóesemény keretében!
Május 1-től 11:00-23:00-ig már fogadunk látogatókat, azonban, a szolgáltatáscsomag még nem lesz teljes, így kérünk titeket, hogy olvassátok el az alábbi ütemezést, nehogy valakit csalódás érjen!

  • Május 1-től kinyit a Hideg Nyalat saját fagylaltozójával és élvezhetitek a Las Vegan's burgereit.
  • Május 25-én megjelenik a Vegan Street vegán cukrászda.
  • Május 30-án kinyit a Napfényes Étterem.

Lesz még udvarunkban vegán pizzéria és mexikói is, akiket egy későbbi posztban leplezünk majd le.
Programszervezők és a témában otthont kereső személyek, kezdeményezéseikkel keressenek minket bátran!
Változtatások, bővítések jogát fenntartjuk!